top of page

Oplevelser - bestil sejltur/arrangement

Landgang steder:

 

Landgang kan foretages ved Skipperhuset, Sørup Havn, Kongens Bøge, Dronningens Bøge, Fændrikhus og I Nødebo ved Kajakklubben, Nødeboholt.

Sejlture

Vi sejler fra solopgang til solnedgang i sejlsæsonen, som er fra den 1. maj til den 30. september. Vi har ingen fast sejlplan, men sejler på din efterspørgsel.

 

Vi sejler med to færger Rolf og Viking. Begge færger har gennemgået en totalrenovering, så de er sejlklar. De er begge godkendt af myndighederne.

 

De frivillige skippere er kyndige færgefolk og godkendt af Søfartsstyrelsen. De er lokalt forankret og er derfor store kendere af søen og lokalområdet.

 

På kortet kan du se, hvor færgerne kan lægge til.

Rundtur

Turen går fra Skipperhuset sydover forbi Sørups gamle havn, langs fuglereservatet og op langs Nødebo Holt. Ved Dronningens Bøge krydses over søen til Slotsparken, som man sejler langs retur til Skipperhuset.

Afgang kan selvfølgelig også ske fra den anden side af søen.

 

Sejladsen tager 1 time og undervejs fortæller skipper, om det der passeres.

 

Prisen er 125 kr. for voksne og 75 kr. for børn under 15 år.

 

Sejladser til Gribskov

1. Sejlads tur/retur til grillpladserne i Kongens eller Dronningens Bøge

 

2. Sejlads tur/retur til Fændrikhus

 

Prisen i begge tilfælde tur/retur er 125 kr. for voksne og 75 kr. for børn under 15 år.

 

Specialture f.eks. ved større festdage, bryllup og firmaarrangementer  - kontakt os venligst på mail: baadfarten@gmail.com

 

Betaling
Kontant betaling - vi modtager ikke betalingskort, men vi kan tilbyde Mobile Pay!

 

Aflysning 

Har du booket en tur og vil aflyse den, skal dette ske senest 2 dage før afgang - ellers forbeholder vi os retten til at debitere et gebyr på 600 kr.

Chaluphuset

 

Det smukke Chaluphus, Frederik den IV’s gamle bådehus, kan lejes til særlige arrangementer primært af offentlig tilsnit, f.eks. udstillinger, teater, musik m.v.

 

 

Bådhuset
 
Det rustikke lokale med den fantastiske udsigt over Esrum Sø, har man mulighed for at leje i sejlsæsonen til afholdelse af arrangementer med op til 50 siddende gæster.

Fændrikhus

 

Det gamle skovløberhus Fændrikhus i Gribskov er nu lavet til traktørsted. Med uforstyrret udsigt over Esrum Sø kan du nyde frokost eller kaffe og kage.

 

Åbningstiderne er: Se forsiden!

 

Det er også muligt at afholde forskellige typer arrangementer i Fændrikhus uden for åbningstiderne eksempelvis bryllupper, familiefester og firmaarrangementer.

 

Betaling
Kontant betaling - vi modtager ikke betalingskort, men vi kan tilbyde Mobile Pay!

Se Fødevarestyrelsens kontrol-rapport for Fændrikhus

bottom of page